Skip to content

Rynkebehandling med injeksjon og ansiktskulptering

Rynkebehandling Med Injeksjon Og Ansiktskulptering

Dersom du ønsker å fjerne rynker uten kirurgi, kan muskelavslappende injeksjoner være riktig for deg. Vi kan behandle blant annet linjer i pannen, smilelinjer, “myserynka”, gummy smile,  bunny lines og svetteproblem i armhulene.

Remove benytter et legemiddel som er produsert av legemiddelfirmaet Allergan.

Pasient injiseres med antirynker injeksjoner fra Allergan som et trinn i rynkebehandling.
Prosedyre Tid: 30 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: 3-5 Måneder
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Hva Er Antirynkeinjeksjoner?

Blant annet brukes det til behandling av migrene, overdreven svetting og i estetiske klinikker til å redusere rynker og mimikk.

Hvordan Fungerer injeksjoner?

For at en muskel skal kunne bevege seg, sendes det nervesignal via neurotransmitter som ber musklene om å bevege seg. Stoffet setter seg på disse transmitterne og gjør det umulig for muskelen å bevege seg. Dermed blokkeres lokale nerveimpulser til spesifikke muskler, over tid vil transmitterne gjenopprettes og musklene vil kunne bevege seg igjen. Dette er ikke permanent men virkningen varer rundt 3-5 måneder. Eller lengre om man behandler med jevne mellomrom.

Hvilke områder kan behandles med det?

De vanligste områdene som også er FDA-godkjent er «sinnarynker», linjer i pannen, løfting av øyebryn og rynker som setter seg i øyevikene – også kjent som kråketær. Man kan som tidligere nevnt også behandle andre områder.

Hvordan er effekten av behandling med den?

Det tar rundt 24 til 48 timer før det starter å virke, resultater ser du fra tre til syv dager. Full effekt oppnår etter ca. 14 dager. Lammelsen virker rundt 3 måneder, men hos noen og dersom man tar antirynkeinjeksjon jevnlig kan det virke opptil 6 måneder. Dette varierer individuelt da din egen kropp vil metabolisere toksinet dette varierer fra person til person.

Hvordan påvirker injeksjoner mimikken?

Dersom det behandlingen er utført korrekt vil du fortsatt kunne klare å bevege musklene til en viss grad. Noen ønsker full lammelse, mens andre ikke derfor er det viktig å informere om hva du ønsker. Dersom det er satt for stor dose går det ikke an å reduserer virkningen, da må du vente til det forsvinner av seg selv.

Vil porene bli mindre med kosmetiske injeksjoner?

Antirynkeinjeksjon kan ha en strammende effekt på porene, man kan også benytte en liten dose Vistabel i en ansiktsbehandling som kalles “aquagold”. Dette gir en glatt, smidig hud hvor sminke ser mye bedre ut på huden.

Hvilke sideeffekter er det?

Etter prosedyren kan det oppstå lett inflammasjon med rødhet på behandlingsområdet, noen ganger får en små blåmerker fra nålestikkene og dette er forbigående. Andre bivirkninger finnes, om det er satt feil kan det oppstå heng.

Hva er forskjellen på filler og antirynke injeksjoner?

Begge benyttes til å forhindre aldringstegn, men filler og antirynkeinjeksjoner er ikke det samme. Fillere gir volum og plump til huden mens medisinske antirynkebehandlinger blokkerer nervesignaler som får muskler til å bevege seg for å forhindre linjer i bevegelse.

Før Og Etter bilder

Til høyre: panne med rynker før rynkebehandling. Til venstre: Panne uten rynker etter rynkebehandling.
Til venstre: Panne med rynker forut for botox behandling av hud. Til høyre: Panne helt uten rynker etter botox behandling.

Gratis Konsultasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis konsultasjon.

Rynkebehandling er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim