Hårfjerning med laser – permanente løsninger på et permanent problem

Lei av stadig barbering, voksing, epilering og inngrodde hår?

Bikinilinje, nakkehår, armhuler, rygg, legger, monobryn og mye mer. Både damer og herrer. Alle har hår i varierende grad, og hårvekst noen områder er ikke alltid like velkomment.

 Laserhårfjerning er et permanent løsning

Har du uønsket hårvekst som du kunne tenke deg å bli kvitt? Løsningen er ikke så vanskelig eller kostbar som du kanskje hadde trodd. Hårfjerning med laser er den mest effektive og varige løsningen for deg som ønsker en enklere hverdag og fremdeles føle deg fresh. 

Vi bruker ND YAG og Alexandrite laser som effektivt fjerner hår permanent. Laser er effektiv på opp til 80% av hårene og det er nok til at du kan føle deg veldig tilfreds med resultatet. Inngrodde hår vil høre til fortiden og du kan gå en hårløs fremtid i møte. 


Laserhårfjerning er veldig populær blant menn

Hår vil alltid være i forskjellige vekstfaser. Målet med behandlingen er å ødelegge hårsekkene ved å skyte på pigmentene i håret mens det sitter fast i hårsekken. Hårsekken ødelegges og man unngår at nye hår kommer til. Etter 4-6 uker er neste fase med hår klar for behandling. Som regel trenger man 5-8 behandlinger, litt etter omfanget og området som behandles. Hver enkelt behandling er relativt raskt unnagjort og du vil merke forskjell allerede etter første behandling. Etter alt i fra 10 dager til 3 uker kan du merke at håret kan dras ut eller bare faller av, og det tar tid før neste fase med hår blir synlig. 

Vi kan behandle alle hudtyper med våre lasere, mørk eller lys, vi tilpasser energiene til din hud for best resultat. Kunsten med hårfjerningslaser er å finne akkurat den energien som er effektiv på din hud samtidig som vi vil unngå å overbehandle og bivirkninger oppstår. Veldig lyse og tynne hår kan fortsatt være en utfordring men kom gjerne innom på en gratis konsultasjon så kan vi se på det sammen og snakke om prosessen. 

Ettersom målet er å skyte på pigmentet i hårene kan du ikke nappe dem på en måneds tid før behandling. Men du kan barbere, og du skal barbere dem kvelden før behandling. Du kan heller ikke bruke selvbruning noen uker før behandling. Kvelden og morgenen før kan du ikke ha på olje, deodorant eller parfyme i behandlingsområdene. Er du lett solbrun, kan vi behandle deg, men dersom du unngår dette kan vi bruke høyere energier og få bedre resultater. 

Det er få bivirkninger på behandling. Risikoen ved laserbehandling er at man kan bli brent. Vi prøver å unngå dette ved å finne balanse på effektiv energi, samtidig som vi ikke brenner huden din. Det er bedre å starte med litt roligere energi. I verste fall fungerer ikke behandlingen like godt og vi øker den da på neste behandling. I etterkant trenger du ikke tenke på særlig annet enn å beskytte området mot sollys i 6-10 uker.

Laseren vår er og meget effektiv på overfladiske blodkar. Et enkelt skudd kan være tilstrekkelig på de minste områdene. 

Vi har klinikk i både Oslo og Trondheim som tilbyr de samme behandlingene. Det er viktig for oss at kundene skal føle seg trygg og ivaretatt, så vi tar oss tid til å snakke med dere om prosessen og alt du lurer på rundt dette. Vi er stolte av å få til så gode resultater og så godt samarbeid med kundene våre. Alle våre behandlere er godt trent på laser og har de nødvendige kunnskaper som skal til for at vi får et resultat du kan være fornøyd med.

Finn ut mer med en gratis konsultasjon.