Skip to content

Belkyra Fettfjerning – Fjern fettet permanent

Remove tilbyr permanent fettfjerning uten kirurgi med Belkyra!

Vi på Remove jobber kontinuerlig med å holde oss oppdaterte på den beste teknologien i markedet, og er stolte av å introdusere vårt nyeste behandlingstilbud; Belkyra!

Selv om indre skjønnhet er det viktigste, vet vi at ytre behandlinger gir en stor selvtillitsboost. Denne behandlingen passer for deg som sliter med overflødig fett og ønsker en permanent forandring uten kirurgi.

Belkyra (også kalt Kybella), vant i 2015 “Allure Best of Beauty Breakthrough Award”, og er den eneste godkjente injeksjonsbehandlingen av helsemyndighetene i USA for permanent fettfjerning under haken.
Vi kan med andre ord trygt si at Belkyra er det beste ikke-kirurgiske alternativet for fettfjerning under hake.

Ung kvinne injiseres med en Belkyra injeksjon under behandling.
Prosedyre Tid: 40 Min
Anestesi: Ja
Varighet Av Resultater: Permanente
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 2 Behandlinger

Hva er Belkyra?

Resultatene er permanente. En sunn livsstil vil imidlertid hjelpe deg få mest mulig ut av investeringen. Dersom du går opp i vekt vil fettcellene som er igjen utvides – så du vil fortsatt kunne legge på deg.

Hvordan foregår en behandling?

Før behandlingen starter vil behandleren informere om forventet resultat. Behandlingen tar cirka 40 minutter, hvor man injiserer rundt 20-40 stikk. Hvor mange stikk som kreves kommer an på graden av tykkelse på fettet i området behandlingen skal foregå. Noen trenger 2 hetteglass, mens andre må ha flere per behandling. Det er også nødvendig med gjentatte behandlinger for å oppnå de resultatene man ønsker. Det er ikke mulig å si eksakt hvor mange behandlinger den enkelte trenger, da dette er noe som må vurderes underveis i behandlingsforløpet.

Resultatene er ikke umiddelbare, og du vil ha en god del hevelse i området som er injisert en en tid etterpå – spesielt de aller første dagene. Hevelse i området kan vare mellom 4-6 uker, og i noen tilfeller 8 uker. Hevelsen vil gå helt ned når fettet er ferdig oppløst.

For lindring av ubehag kan en reseptfri allergitablett i forkant av behandlingen hjelpe.

Ved smerter i etterkant kan man ta Ibux/ Paracet. Å kjøle ned med en ispose eller varmeomslag i etterkant av behandlingen kan også hjelpe mot ubehag. Området kan også masseres etter toleranse. Man bør unngå badstue, hard fysisk aktivitet og alkohol i ca. 1-2 døgn. Man kan ikke behandles med Belkyra dersom man bruker blodfortynnende medisiner eller har en aktiv infeksjon i området som skal behandles. Som med andre medikamenter finnes det en risiko for å ikke respondere på denne behandlingen. Dette er ytterst sjeldent, og vil kunne oppdages etter første behandling. Dette finnes det ingen garanti mot.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Antall behandlinger er individuelt og avhenger av hvor mye fett den enkelte vil behandle, samt mengde elastisitet i huden. Løs hud alene kan ikke behandles med Belkyra. 2-3 behandlinger er et godt utgangspunkt, men i noen tilfeller trengs det 4 behandlinger. Behandling nummer 2 kan utføres 4-6 uker etter første (når mesteparten av hevelse og ømhet har avtatt).

Belkyra – Før Og Etter Bilder

Gratis Konsultasjon

Ønsker du mer informasjon hos en av våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere? Da kan du gjerne bestille en gratis konsultasjon gjennom linken!

Belkyra Fettfjerning fra Remove er tilgjengelig ved følgende klinikker:
Remove Oslo
Remove Tronheim