Skip to content

Coolsculpting – Fettfjerning uten kirurgi

Vi i Remove er glade for å kunne annonsere at vi er en av de første klinikkene i Europa som starter med CoolSculpting Elite

Hva er CoolSculpting?

CoolSculpting® er en ledende ikke-kirurgisk fettreduksjonsbehandling. Ved hjelp av CoolSculpting benyttes kontrollert kjøling til å fjerne gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk, selv med kosthold og trening. Det betyr at det nå finnes en måte å oppnå drømmeutseendet ditt på.

Maskin for Coolsculpting-behandling.
Prosedyre Tid: 60 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Fordeler og ulemper med CoolSculpting

La oss ta en systematisk gjennomgang av fordeler og ulemper med denne behandlingsformen. 

Fordeler med CoolSculpting:

Slipper kirurgi med nedetiden eller anestesi, kirurgiske sår

Når huden tilpasses kulden vil behandlingen være relativt komfortabel

Fettreduksjonen er permanent og kan gi motivasjon til en sunn livsstil

Hvem passer Cooslculpting for?

CoolSculpting passer best for de som har en BMI under 25, som er rundt deres egen idealvekt. Du trenger også mer enn ⅔ av klemmelig fett for å kunne plassere fettet i applikatoren. De beste kandidatene er de som allerede er trengt og atletisk med mindre problemområder som ikke forsvinner ved trening og riktig kosthold.

Dersom du har en BMI på 25-30 må du muligens ha to eller tre behandlinger før du oppnår optimale resultater.

Hvem passer CoolSculpting ikke for?

Gravide og ammende, dersom du har dårlig sirkulasjon, nevropati, pacemaker eller defibrillator bør unngå CoolSculpting. Ved åpne eller infeksiøse kutt eller sår, arrvev, eksem, dermatitter eller utslett på behandlingsområdet må du unngå behandling til dette er helt tilhelet.

Hvordan foregår behandling med CoolSculpting?

Behandlingen tar rundt 35 minutter, men det varierer på området som behandles. Først vil behandleren tegne opp området som skal behandles, deretter legges beskyttende gel pads over huden før applikatoren påføres området. Huden og fettet vil bli sugd inn i applikatoren og kjøler ned hudvevet til ca -10ºC.

Når behandlingstiden er over vil applikatorene tas av og en masserer området for å kick-starte kroppens naturlige prosess med å fjerne de døde fettcellene.

Er CoolSculpting smertefullt?

Det vil føles som noen minutter med intens kulde og press før området blir numment. De fleste finner ikke CoolSculpting som smertefullt i det hele tatt. Du kan merke at applikatoren trekker, mild klemming, intens kulde, prikking, svie, verking og kramper på behandlingsstedet som avtar etter noen minutter. Over årene har behandlingen blitt mer effektiv og komfortabel.

Er behandlingen trygg?

CoolSculpting er FDA-godkjent som en trygg medisinsk behandling, dersom du møter kriteriene for en god kandidat. Det finnes mange etterlignere der ute så det er viktig å være sikker på at du benytter riktig maskin.

Er det bivirkninger knyttet til behandlingen?

Bivirkninger inkluderer rødhet, ødem, sårhet, blåmerker, fasthet, prikking i et par dager til noen uker.

Hva bør man tenke på i ettertid av behandlingen?

Dette er noe individuelt men man vil klare å gå ut av klinikken og gjøre det man normalt gjør. Du kan føle deg sår og hovne opp litt. Mange velger å slappe av samme dagen. Man kan bruke tettsittende klær som former huden på området for å redusere hevelsen og ubehaget. Etter rundt fem dagen vil du føle nervesvigninger i området behandlet. Dette er en normal følelse. Kan beskrives som stikkende, krampelignende eller prikkende følelse som avtar fort. Det er også vanlig å føle hudkløe i 1-2 uker etter behandling. Man kan prøve antihistaminer for å redusere ubehaget. Nummenheten forsvinner normalt etter 3 uker. Kroppen vil over de neste tre til fire måneder frakte med seg ødelagte fettceller og du vil se forbedring over tid. Det er viktig å drikke mye og ta vare på seg selv med en sunn livsstil i etterkant.

Er CoolSculpting permanent?

Resultatene er permanente. En sunn livsstil vil imidlertid hjelpe deg få mest mulig ut av investeringen. Dersom du går opp i vekt vil fettcellene som er igjen utvides – så du vil fortsatt kunne legge på deg.

Når kan man utføre ny behandling med CoolSclupting?

En ny behandling kan utføres etter 30-60 dager. Noen studier viser en virkning i huden i 60 til 90 dager, og å gjøre behandling i dette tidsrommet kan føre til høyere fettreduksjon.

Gratis Konsultasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis
konsultasjon.Klinikken Remove vil være klar for konsultasjon for CoolSculpt fra 29. mars.
Fyll ut skjemaet under hvis du ønsker å booke en gratis konsultasjon.

Coolsclupting fra Remove er tilgjengelig ved følgende klinikker:
Remove Oslo