Skip to content

Frys bort fett med Z Lipo (Cryolipolyse) i Trondheim

Har du fettansamlinger på mage, ben, rygg og armer som du synes det er vanskelig å bli kvitt? Nå kan du fryse bort fettet på kroppen uten bruk av kirurgi ved hjelp av cryolipolyse med Zimmer. Sammenliknet med fettsuging eller annen type kirurgisk inngrep er dette en skånsom behandling med lite ubehag.

Hva er cryolipolyse med Zimmerapparat?

Fettvevet i huden din er sensitiv for kulde og fettcellene dør når de utsettes for temperatur ned mot frysepunktet. Zimmer fryser fettet i kroppen din slik at det gradvis løses opp og forsvinner. Behandlingen egner seg godt til å redusere:

  • Fettputer på mage

  • Flanker («love handles»)

  • Fett på innside og utside av lår

  • BH-folder på ryggen

  • Fett på bakside av overarmene («grevinneheng»)

En kosmetisk sykepleier holder Zimmerapparat (Z-Lipo) over pasient ved cryolipolyse behandling.
Prosedyre Tid: 60 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Er Z Lipo Fettfrysing Permanent?

Resultatene er permanente. En sunn livsstil vil imidlertid hjelpe deg få mest mulig ut av investeringen. Dersom du går opp i vekt vil fettcellene som er igjen utvides – så du vil fortsatt kunne legge på deg. 

Hvordan Foregår Behandlingen?

Underhudsfettet på den delen av kroppen som skal behandles kjøles ned til en temperatur som gjør at fettcellene krystalliseres og går i oppløsning. Behandlingen tar i underkant av en time, med lite ubehag og ingen skade på huden, men lett rødhet/blåmerker, hevelse og nummenhet kan forekomme i inntil en uke etter behandlingen. Du kan fortsette dine daglige gjøremål rett etter at behandlingen er avsluttet.

Hvilket resultat gir Cryolipolyse?

Normalt fjernes omlag 20-35 % av fettcellene per behandling. Du kan se de første tegnene på at fett forsvinner etter ca. 3 uker. I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Ved flere behandlinger kan du øke reduksjonen av fett ytterligere.Fettcellene som fjernes kommer ikke tilbake. Men hvis du går opp i vekt etter behandlingen kan nye fettceller ta opp fett og øke i størrelse.

Hvem Passer Cryolipolyse For?

Cryolipolyse (Z Lipo) passer for personer som er normalvektige, men som har fettansamlinger stedvis på kroppen som er vanskelig å få bort ved slanking.

Gratis Konsultasjon

For at du skal få det beste resultater av en cryolipolyse må behandlingen tilpasses
DEG. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du en av våre sykepleiere som vil
fortelle deg om behandlingen, hvilket resultat du kan forvente og hva det vil koste.
Konsultasjonen varer i ca. 30 minutter.
Den er helt uforpliktende.

Z Lipo (Cryolipolyse) er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Trondheim