Skip to content

Fjern tatovering med Picoway laserbehandling

Vi har verdens mest effektive og skånsomme laser for fjerning av tatoveringer.

Vi bruker markedets mest avanserte tatoveringsfjerningslaser, PicoWay® fra Syneron Candela. Vår laser behandler alle hudtyper og alle typer tatoveringer med og uten farger. PicoWay® er den nye gullstandarden innen tatoveringsfjerning, og fjerner tatoveringer langt raskere og mer skånsomt enn andre lasere.

Mange angrer på tatoveringene sine
Behandlingstid: Avhenger av tatoveringens størrelse
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Synlige resultater: Fra 3 behandlinger

Hvordan fjernes tatovering med laser?

PicoWay® benytter ekstremt korte laserpulser som skyter i stykker blekket under huden, slik at blekket pulveriseres til ørsmå fragmenter. Deretter fraktes disse fragmentene ut av kroppen gjennom kroppens eget avfallssystem.

Pulsene er de korteste som finnes på markedet blant medisinske lasere, og fordelen med dette er minimal varmeutvikling som potensielt kan skade huden. Det er denne varmeutviklingen som vanligvis forårsaker smerte ved tatoveringsfjerning, og dette begrenses altså med PicoWay®. Derfor er PicoWay® den tryggeste og mest skånsomme laseren for fjerning av tatoveringer.

Hvordan kommer jeg i gang?

Første steg for å fjerne tatovering er å booke en gratis konsultasjon med en av våre sykepleiere. Her vurderes tatoveringens størrelse og farger, og hvilken hudtype du har. Deretter fastsettes tidspunkt for behandling, samt estimert tidsbruk og kostnad.

På neste møte gjør vi den første behandlingen- du kan også behandles samme dag dersom det er avtalt. For fjerning av tatovering bruker vi PicoWay®, den tryggeste og mest skånsomme laseren i markedet.

Picoway laser får jobben gjort raskt

Tatoveringer har de siste årene blitt fjernet med såkalte Q-switch-lasere, hvor det ikke er uvanlig med inntil 12-20 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. 

PicoWay® kan fjerne tatoveringer på så lite som 4-6 behandlinger, avhengig av faktorer som tatoveringens blekk, farge og størrelse, samt hudtype. Siden PicoWay er mer skånsom enn Q-switch, reduseres også risikoen for arr og hypopigmentering betraktelig.

Mer Om Laserteknologien

Å fjerne tatovering med laser fungerer ved at ekstremt korte laserpulser skyter i stykker tatoveringsblekket til ørsmå partikler, som kroppen deretter kvitter seg med gjennom sitt naturlige avfallssystem.

 Vi anbefaler 6-12 uker mellom hver behandling.

Hva Gjør Picoway Til Den Beste Tatoveringsfjerningslaseren?

PicoWay er den nyeste laseren med picosekundteknologi (et picosekund er et billiondels sekund), og har betraktelig bedre ytelser enn konkurrerende lasere på markedet. Frem til nylig har såkalte Q-switch-lasere vært bransjestandarden for å fjerne tatoveringer. Disse opererer med laserpulser som måles i nanosekunder, mens PicoWay opererer med picosekunder. PicoWay har også langt bedre prestanda enn de to andre picosekundlaserne på markedet. PicoWay har eksempelvis nesten tre ganger høyere peak power enn den eldre konkurrenten PicoSure.

Peak power er kraften som utgjør den fotoakustiske effekten som bryter opp blekket i bitte små partikler. Jo høyere peak power, jo mindre blekkpartikler, og jo fortere forsvinner blekket ut av kroppen. I tillegg har PicoWay de aller korteste pulsene, som betyr mindre varmeutvikling og tryggere og mer skånsom behandling.

En annen stor fordel med PicoWay er at den opererer med to bølgelengder, 1064 nm og 532 nm. 1064 nm er ideell bølgelengde for å fjerne den mest vanlige tatoveringsfargen, nemlig sort. 532 nm brukes til å fjerne rødt, gult og oransje. Du kan lese mer detaljer om Picoway her.

Er Det Bivirkninger?

Selv om tatoveringsfjerning med PicoWay er trygt og skånsomt, kan det noen ganger forekomme kortvarige bivirkninger. Disse kan være rødhet, hevelse, midlertidig sårdannelse, blemmer, kløe eller midlertidig misfarging av huden. Under konsultasjonen vil du bli informert om alle de forskjellige bivirkningene som kan oppstå.

Fjern Tatovering – Før Og Etter Bilder

Behandling 1 Til 5

Behandling 1 Til 4

Behandling 1 Til 2

Gratis Konsultasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle velkommen til en gratis konsultasjon.

Fjerning av tatovering er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 
Remove Oslo
Remove Trondheim