FROKOSTSEMINAR OM LASERBEHANDLING

Praktisk demonstrasjon av verdensledende teknologi innen laserfjerning av PMU, tatoveringer og pigmentflekker

Vi er stolte av å kunne tilby den aller beste teknologien på markedet for laserfjerning av permanent makeup, tatoveringer, og pigmentflekker. Du som jobber innen hudpleie og tatoveringer er velkommen til et gratis frokostseminar med informasjon og demonstrasjon av laserfjerning på en kunde. Vår lege, Dr. Steen, vil også lære deg om eventuelle komplikasjoner ved laserbehandling og hvordan best resultat kan oppnås. For de som ønsker å bli en samarbeidspartner vil vi fortelle om vårt fordelsprogram som blant annet innebærer provisjon på henvisninger og gode rabatter for laserbehandling.

Det blir servert frokost og kaffe!

Kunnskapen om tatoveringsfjerning er for dårlig. Fremdeles sitter det igjen mange myter; som at det gjør veldig vond, det blir arr og resultatene ikke blir bra. Vi må nå ut til folk og informere om at det har skjedd en revolusjon innen laserbehandling.
— Dr. Steen, Remove AS

Delta på frokostseminaret her:

Hvorfor frokostseminar?

Vi ønsker å forandre stigmaet rundt laserbehandling og vise deg hva som er mulig med den nye teknologien vi bruker i Remove. Vi ønsker å holde en god dialog med hudpleiere og klinikker for å gi våre kunder den beste anbefalingen. Det vil også bli informert om fordeler du får ved å anbefale Remove for laserbehandling. 

 

Praktisk informasjon

Dato:      Tirsdag 26 april 2016

Tid:          Kl 08:30 - 09:15

Adresse: Domus & Medicus, Pilestredet park 7, Oslo
                (klikk her for veibeskrivelse)

Telefon:  47 23 40 17

E-post:    tom@remove.no