Permanent hårfjerning med Deka Motus AY

Vi tilbyr permanent hårfjerning med markedets nyeste hårfjerningslaser, som er langt mindre smertefull enn tidligere teknologi. Deka Motus AY ble lansert i april 2018 og er den nyeste teknologien innen permanent hårfjerning med laser. Dette er den eneste Alexandrite- og Nd:YAG-laseren som har tilnærmet smertefri hårfjerning. Laseren har også instillinger som kan innebære noe smerte, men sykepleieren vil på forhånd informere dersom det er nødvendig å bruke en av disse. Dette kan også oppleves forskjellig basert på hårfarge/hudtype og område på kroppen.

Deka Motus AY.png

Med sine to bølgelenger kan denne laseren fjerne hår fra alle hudtyper. I tillegg til hårfjerning kan laseren også fjerne:

  • Blodkar

  • Pigmentflekker

  • Aldringstegn

  • Neglsopp

  • Inngrodde hår

Laserens Moveo-teknologi gjør at hårsekkene varmes opp gradvis, og sammen med den nedkjølende safir-tuppen gjør dette behandlingen tilnærmet smertefri.

Deka Moveo.png

Ønsker du mer informasjon om permanent hårfjerning med laser? Kom innom klinikken vår for en gratis og helt uforpliktende konsultasjon da vel. Klikk her for å bestille time, eller ring oss på tlf. 21525282.

Prisliste for permanent hårfjerning med laser

Prisliste kvinner.JPG
Prisliste menn.JPG