Skip to content

Laser hårfjerning for permanent fjerning av hår

Skånsom permanent hårfjerning med markedets mest effektive hårfjerningslaser

Vi tilbyr permanent hårfjerning med markedets mest effektive hårfjerningslaser, GentleMax Pro. GentleMax har både Alexandrite (755 nm) og Nd:Yag (1064nm), hvilket gjør det mulig å behandle alle hudtyper. Våre lasere har integrert kjøling for bedre komfort.

Hårfjerning med laser benyttes for å fjerne uønsket hårvekst og er en effektiv og sikker behandling. Laserlyset absorberes av fargestoffer i hårsekken, varmer opp og ødelegger proteinet i hårsekken slik at det ikke vil kunne produsere nytt hår. Vi har tre ulike vekstfaser og behandlingen er kun effektiv på den anagene fasen. Andelen i denne fasen varierer fra hvor på kroppen håret er. Derfor kreves flere behandlinger.

Kosmetisk sykepleier er i ferd med å behandle kvinne med Gentle Max Pro hårfjerningslaser ved Remove Hudklinikk.
Prosedyre Tid: 20 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Permanent Hårfjerning Med Laser

Permanent hårfjerning får man bare ved å bruke laser. Hårfjerningslaserene våre er skånsomme og effektive. De fjerner opp til 80% av uønsket hårvekst. Alle må ha flere behandlinger da hår alltid vil være i forskjellige vekstfaser. Effekten på behandlingen får du når laseren skyter på pigmentet i håret mens det er i den anagene vekstfasen og dermed dreper follikkelen, hårsekken. Med laser vil du slippe problemer som inngrodde hår, grov hud og stadig barbering eller voksing.

Allerede etter første behandling vil du merke forskjell og det vil ta lengre tid før hår kommer ut igjen. Når hårene kommer ut igjen er det klart for ny behandling på neste vekstfase.

Hva Må Du Tenke På Når Det Gjelder Hårfjerning?

Det viktigste er å informere behandleren din om medisinske tilstander og aller helst unngå sol på behandlingsområdet før og etter behandling. Det gjelder også selvbruning noen uke før behandling. Selvbruning kan i verste fall føre til at man blir brent i huden.

Du må også unngå kremer, oljer, parfyme og deodorant i behandlingsområdet kveld og morgen før hårfjerningslaser.

Etter behandling kan du føle deg litt varm i området og man kan forvente at man blir rød og lett hoven rundt hårsekken. Det kan være greit å være forsiktig med store aktiviteter og bading rett etter behandling.

Kunsten med hårfjerningslaser er å finne riktig energi for deg som effektivt deaktiverer hårsekk uten at man brenner huden. Men behandlingen er ufarlig

Skulle det oppstå problemer i etterkant av behandling er det viktig at du raskt tar kontakt med oss så vi får sett på det.

Velkommen inn for en gratis og uforpliktende prat om det skulle være hårfjerning, tatoveringsfjerning eller vurdering av huden din. For mer informasjon om alle former for permanent hårfjerning kan du lese mer i vår store guide.

Hårfjerning (laser) – Før Og Etter Bilder

Gratis Konsultasjon

Ønsker du mer informasjon om permanent hårfjerning med laser? Kom innom klinikkene våre for en gratis og helt uforpliktende konsultasjon da vel. 

Hårfjerning med laser er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim