Skip to content

Fjerning av stilkvorter og hudtagger

Hvordan kan jeg bli kvitt hudmerker og andre uønskede hudskader?

Kryoterapi er en velutviklet hudkodefjerningsteknikk for å fjerne hudvekster som skin tags og vorter. Prosessen er enkel, komfortabel og over i løpet av få minutter. Etter behandlingen vil vorter, hudmerker eller andre lesjoner få skorper over seg og falle av innen en til to uker.

En effektiv og sikker behandling for å fryse av stygge hudmerker, vorter og andre hudskader.

Under din første konsultasjon og etter behandlingen vil vi kunne gi deg en bedre idé om hva du kan forvente i ditt individuelle tilfelle.

Fjerning av stilkvorter/hudtagg
Prosedyre Tid: 60 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Vanlige spørsmål om kryoterapi:

Hva skjer under en behandling med fjerning av kryoterapi av hudkoder?

Under kryoterapibehandlingen vil vi bruke flytende nitrogen på hudmerket ditt ved hjelp av en spesiell sprøytepistol. Lokalbedøvelse er vanligvis ikke nødvendig, men du kan føle noen sekunder med ubehag. Lesjonens frosne hud blir hvit før det tar ett til to minutter å tine til normal hudtemperatur. Avhengig av størrelsen og tykkelsen på lesjonen, kan det hende vi må gjenta prosessen når huden har tint. I løpet av de neste dagene etter kryoterapibehandlingen vil det dannes en skorpe over hudlesjonen.

Dette vil vanligvis ta mellom en til to uker å falle av, men det kan ta lengre tid hvis lesjonen er på beinet. Om alt går som det skal vil lesjonen ha fallt av og huden din vil se normal ut, men noen ganger trenger folk en annen behandling eller til og med oppfølgingsbehandlinger med jevne mellomrom.

Lav risiko for bivirkninger.

Minimal restitusjonstid.

Selv om de fleste hudskader er ufarlige, er det forståelig at det gjøre deg selvbevisst og opptatt av å forbedre dette aspektet av utseendet ditt. Du kan også finne lesjoner som hudmerker eller vorter irriterende eller til og med smertefullt på grunn av deres posisjon.

Du kan ikke bli kvitt skin tags ved ganske enkelt å kutte dem av, da de ofte vokser tilbake og snitt vanligvis etterlater et arr. Hudmerke og vortefjerning med kryoterapi i hendene på en dyktig medisinsk fagperson er trygt, enkel og forbundet med færre risikoer enn noen annen metode for fjerning, inkludert kirurgiske snitt og varmebaserte behandlinger.

Forskning viser også at kryoterapi kan stimulere immunforsvaret ditt og øke helsen til de omkringliggende hudcellene dine.

Kryo-behandling – Før Og Etter Bilder

Stilkvorter or hudtagg før/etter bilde

Fjerning av fibrous papule fra nesen

Fjerning av føflekker

Gratis Konsultasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis konsultasjon.