Skip to content

Behandling Med Filler – Fjern rynker uten kirurgi

Med alderen reduseres fibroblastenes evne til å danne nytt kollagen og huden blir slappere og det kan føre til at man ser mer trøtt og sliten ut selv om man føler seg uthvilt og opplagt. I slike tilfeller kan antirynkeinjeksjoner med fillerbehandling benyttes. Fillere jevner ut linjer og rynker,
samt øker volumet på en diskré måte uten behov for kirurgi og fører til at man ser mer opplagt ut.

Ung kvinne behandles med filler og mottar injeksjon i underleppa.
Prosedyre Tid: 30 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: 2 år
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Hva er filler når vi snakker om rynkebehandling?

Filler er en form for rynkebehandling som består av hyaluronsyre; en naturlig syre som vi alle har blant annet i huden vår. Hyaluronsyre holder på fuktighet og er ansvarlig for å holde huden hydrert og gi plump. Fillere består av en gelelignende substans som gir volum til huden. Når det injiseres vil det integreres i substansene i huden som tar til seg vannmolekyler og hydrerer vevet.
Denne type filler er reverserbar og kan derfor fjernes.

Hva brukes filler til?

Fillere ble først brukt til å behandle ansiktslinjer for å begrense ytre aldringstegn. Nå brukes fillere også til ansiktsskulptering for å fremheve trekk som mer markert kjevelinje, fyldigere kinnben, hake og rettere nese. Skinboostere kan også benyttes blant annet på Decolleté, hals og hender for å fornye kreppehud.

Hva er forskjellen på filler og botulinumtoksin?

Begge benyttes til å forhindre aldringstegn, men filler og antirynkeinjeksjoner er ikke det samme. Fillere gir volum og plump til huden mens botulinumtoksin midlertidig blokkerer nervesignaler som får muskler til å bevege seg for å forhindre linjer i bevegelse.

Hvordan egner filler seg som antirynkebehandling?

Det kommer an på hva du ønsker. Det viktigste er å ha en samtale med behandleren for å gi en klar forståelse av hva man kan oppnå og hvilke forventninger og ønsker man har. Fillere skal ikke gi et unaturlig resultat. Resultatene varer fra 6 mnd til 18 mnd. Etter behandling er det normalt å være hoven, blåmerker kan forekomme og filler vil normalt sett ha satt seg etter 2 uker.

Hvilke merkevarer av fillere er best?

Juvederm som vi benytter er FDA- godkjent og er et av de mest kjente fillerne på markedet.
Som betyr at denne type filler er trygg og effektiv. Juvederm fillere består av hyaluronsyre som er krosslinket slik at den holder seg der den er plassert og en lengre periode. Ulike deler av ansiktet behandles med ulike konsentrasjoner og målet er å gi huden volum og fuktighet. Fordelen med Juvederm er at den har en glatt konsistens som flyter i huden og gir et naturlig resultat og behagelig følelse uten å bli kornete.

Gratis Konsultasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis konsultasjon.

Antirynkebehandling med filler fra Remove er tilgjengelig ved følgende klinikker:
Remove Oslo
Remove Tronheim