Skip to content

Juvederm Skinbooster – Anti Age Behandling

Hva Er Skinbooster?

Skinbooster er en hudforsterkende filler som vitaliserer og forbedrer hudens utseende, tekstur og forsinker
aldringsprosessen innenfra. I motsetning til andre fillere, benyttes ikke skinboost til konturering og forming av
ansiktsstrukturen. Juvederm Volite forbedrer hudens elastisitet, fuktighet og glatter ut fine linjer.

Dokumentert effekt er opptil 9 måneder med kun en behandling. Andre sammenlignbare fillere trenger gjentatte behandlinger, og har kortere varighet. Skinboost kan injiseres både i ansikt, nakke og hals.

Ei dame med myk, vital hud og illustrasjoner av molekyler for å symbolisere at Skinbooster behandlingen foregår på cellenivå.
Prosedyre Tid: 20 Min
Anestesi: Yes
Varighet Av Resultater: 3-5 Måneder
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Fordeler Med Juvederm Volite

Mer glød og bedre hudkvalitet: En unik behandling som trenger dypt inn i huden for å friske opp og forynge uten negative bivirkninger.

Effektiv:

Kun en behandling er nok til å oppnå store endringer og synlige resultater.

Langvarig:

En behandling varer i 6 til 9 måneder, hvoretter behandlingen kan gjentas.

Allsidig:

Denne behandlingen passer for alle hudtyper, og kan benyttes både for ansikt, nakke, hals og hender.

Trygt:

Juvederm Volite består av hyaluronsyre som naturlig produseres i huden vår.

Teknologien Bak Juvederm Volite

Juvederm Volite bruker VYCROSS teknologi – en unik produksjonsprosess med den innovative kombinasjonen av hyaluronsyre med lav og høy molekylvekt for å øke tverrbindingseffektiviteten til HA-kjeder. Mens de fleste HA-fyllstoffer bruker 100% høy molekylvekt, benytter VYCROSS bare 10% høy og 90% lav molekylvekt. Denne teknologien skaper et mer balansert fyllstoff, hvor du oppnår et jevnere resultat. I praksis betyr dette at klienter vanligvis vil oppleve mindre smerte og hevelse etter behandlingen, hvor resultatene blir mer naturlige og langvarige.

Hvorfor er hyaluronsyre nyttig?

Hyaluronsyre er nøkkelen til glatt, feilfri og hydrert hud. Hudcellene våre produserer en viss mengde naturlig hyaluronsyre for å opprettholde hudens fuktighetsnivå. Med aldring og miljøfaktorer avtar mengden hyaluronsyre gradvis, som gjør huden mister fuktighet og ungdommelige utseende. Å injisere hyrarulonsyre bidrar til å gjenskape hudens optimale fuktighetsnivå, slik at huden føles formet og sunn. Ingrediensen er også fantastisk for å minske fine linjer og rynker, da den har mulighet til å holde opptil seks liter vann. En stor fordel med hyaluronsyre er at det er helt trygt, og fungerer selv for sensitiv, uren eller fet hud.

Er Juvederm Volite Trygt?

Som nevnt ovenfor, består hovedingrediensen i Juvederm Volite av hyaluronsyre, som er en naturlig ingrediens i huden vår. Allergi- eller hudtester er derfor ikke nødvendig før behandling. Injisert hyaluronsyre brytes ned av kroppen vår i løpet av 12 måneder, og etterlater ingen spor etter nedbrytingen. I henhold til dette er skinboost med Juvederm Volite absolutt en trygg behandling. Som de fleste medisinske prosedyrer må behandlingen utføres av en erfaren estetisk sykepleier med kunstneriske ferdigheter, noe du er sikret hos Remove.

Før behandlingen

Du bør unngå alkohol 24 timer i forkant av behandlingen. Behandlingen bør unngås dersom du har tatt roaccutane i løpet av de siste 6 månedene.

Mengde hyaluronsyre

Ansikt: Krever vanligvis 2 ml Volite.

Hals: Krever vanligvis 2 ml Volite.

Bryst: Krever vanligvis 2 ml Volite.

Hender: Krever vanligvis 1 ml Volite.

Mer info om Skinbooster

Skinboost ble oppfunnet etter den asiatiske skjønnhetsstandarden “glasshud”; en porselenslignende lett hudtekstur uten urenheter og flekker. Ved å injisere små dråper hyarulonsyre under huden, økes kollagenproduksjonen og hudens naturlige evne til å reparere seg selv.

Juvederm Volite passer for deg som sliter med tørr og sliten hud, har tidlige aldringstegn i form av rynker og fine linjer, eller dersom du bare trenger et løft for et yngre utseende. Med skinboost kan du si farvel til botulinumtoksin og andre fyllstoffer.

Noen fordeler med skinboost; økt nydannelse av vev, mer fukt, økt produksjon av kollagen og elastin og en glattere, finere hudtekstur.

Skinboost med Juvederm Volite er en hudforterkende filler som vitaliserer og forbedrer hudens utseende, tekstur – og forsinker aldringsprosessen innenfra. I motsetning til andre fillere, benyttes ikke skinboost til konturering og forming av ansiktsstrukturen. Juvederm Volite forbedrer hudens elastisitet, fuktighet og glatter ut fine linjer, rynker og arr. Dokumentert effekt er opptil 9 måneder med kun en behandling, hvor andre sammenlignbare fillere trenger gjentatte behandlinger og har kortere varighet. Juvederm Volite kan injiseres både i ansikt, nakke og hals og hender.

Skinboost ble oppfunnet etter den asiatiske skjønnhetsstandarden “glasshud”; en porselenslignende lett hudtekstur uten urenheter og flekker. Ved å injisere små dråper hyarulonsyre under huden, økes kollagenproduksjonen og hudens naturlige evne til å reparere seg selv.

Juvederm Volite passer for deg som sliter med tørr og sliten hud, aknearr, tidlige aldringstegn i form av rynker og fine linjer – eller dersom du bare trenger et løft for et yngre utseende.

Gratis Konsultasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis konsultasjon.

Juvederm Skinbooster er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim