Skip to content

Microblading

Hva er Microblading?

Microblading er en behandling som går ut på tilføring av pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av flere små nåler på rekke. Fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn en tradisjonell tatovering, og dermed ser hårstråene vi skaper med microblading veldig skarpe og naturlige ut. Behandlingen er skånsom og effektiv. Etter mange år og lang erfaring med fjerning av dårlig microblading og permanent makeup er vi unikt kvalifiserte til å gjennomføre behandlingen fra start av. våre terapeuter sitter med mange års erfaring, og gleder seg til å ta deg i mot.

Denne behandlingen er en ledende brynsbehandling, og er ideell for alle som ønsker å fremheve øyenbrynene sine, den som ønsker å fylle noen hår, eller den som ønsker å våkne opp med naturlige men freshe bryn uten og begynne å rote i sminkemappen. Fargen matches din egen slik at de microbladede hårstråene blender inn med dine naturlige hår. Etter behandling vil brynene se betraktelig mørkere ut enn hva det sluttferdige resultatet blir. Derfor kommer du tilbake for påfyll slik at vi kan perfeksjonere brynene dine – og behandlingen anses som ferdig etter første påfyll etter 4-8 uker. Vi i Remove liker å være best på pris – og tilbyr derfor hele behandlingen uten noen skjult kostnad når du kommer til din time for påfyll i motsetning til de fleste andre på markedet.

microblading
Prosedyre Tid: 60 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: 1 dag
Resultater: 1 Behandling

Hva er powderbrows?

Powderbrows er en av de nyeste brynsteknikkene på markedet, en skyggeleggingsteknikk som gir brynene et naturlig resultat med samme effekt som du oppnår med sminke.

Behandlingen utføres med maskin – i motsetning til microblading og er derfor ikke en hårstrå teknikk. Ved powderbrow behandling implanterer vi micropiksler slik at man oppnår et sminket og naturlig utrykk – med en «pudret» finish. Dette er den perfekte behandlingen for deg som ønsker å wake up with makeup! Behandlingen strekker seg over behandlingstimen din samt at du kommer tilbake etter ca 6 uker for påfyll og perfeksjonering. Vi liker å være best på pris – derfor tilbyr vi hele behandlingen med påfyll uten noen skjulte kostnader.

Hva er Brow Lamination?

Brow Lamination (også kalt browlift) er en kjemisk behandling som endrer retningen til brynshårene. Dersom du har tynne eller bustete bryn som vokser i alle retninger – er Brow Lamination noe for deg. Eller om du bare ønsker finere og luftigere bryn som holder seg på plass. Brow Lamination er en super behandling og varer opp til 6 uker.

Farging og shaping av bryn og vipper.

Sammen med deg lager vi dine perfekte øyenbryn ved hjelp av denne behandlingen. Vi kommer sammen frem til en passende form sammen. Deretter oppnår vi det ønskede resultatet ved hjelp av farging, forming og fjerning av uønskede hår. På toppen av dette farger vi vippene dine slik at du får et mer «poppende» resultat. En skuddsikker behandling for alle som syns det er skummelt med for mye forandring og kanskje heller bare ønsker det minimalistiske og freshe.

PMU – Permanent Makeup

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering – rettere sagt micropigmentering, dermapigmentering og permanent kosmetikk. Med ulike teknikker etter mange års erfaring skaper vi form og farge som gir et sminket utrykk. Hensikten med permanent makeup er å definere og fremheve ansiktsformen med samme resultatet som hverdags sminke, bare at du her sparer verdifull tid om morgenen som du ellers kanskje ville brukt på din sminkerutine. Vi tilbyr blant annet eyeliner, lipliner og lipblush. Etter mange år med fjerning av PMU er vi unikt stilt til å utføre behandlingen plettfritt fra start til slutt. 

Permanent eyeliner

Permanent eyeliner er en svært populær pmu behandling. Med permanent eyeliner kan vi fremheve, forme og nesten endre øyeformen om ønsket. Bruker du eyeliner hver dag, har du begrenset med tid på morgenen eller har du fått redusert syn og ser ikke godt nok til å selv tegne på eyeliner så er dette en god investering for deg.

Permanent lipliner

Permanent lipliner er en en type PMU som gir deg tydlige og definerte lepper. Der er ikke en leppeforstørrende behandling som leppefiller, men den vil skape en slags illusjon av at leppene er mer fyldige og har større volum.

Sammen med terapeuten kan du velge mellom ulike farger og pigmenter – mange ønsker kun å fremheve og tydeliggjøre sin egen naturlige farge, mens andre ønsker en mer markert farge.

Lip blush

Lip blush behandlingen er en behandling der vi øker eller endrer fargen på leppene dine i helhet. Det gir en fargeboost og kan for mange være en mer egnet behandling enn permanent lipliner.

PMU fjerning

Vi har lang erfaring også med fjerning av PMU. Vi fjerner både med laser og med fjerningssyre.

Microblading – Før Og Etter Bilder

Microblading – Før Og Etter Bilder 1

Microblading – Før Og Etter Bilder 2

Microblading – Før Og Etter Bilder 3

Gratis Konsultasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis konsultasjon.

Microblading er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim