Skip to content

PB-Serum – Behandle Løs Hud, Arr og Strekkmerker

Hva er PB-Serum Medical?

PB-Serum Medical er en innovativ serie produkter som får bukt med løs hud, arr og strekkmerker. Det spanske produktet benytter ny og banebrytende teknologi. Hudpleieproduktene har etablert seg i 43 land, og er de eneste i sitt slag på markedet.

Denne type behandling er 100% naturlig, og gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle.

Aktive ingredienser er en kombinasjon av tre enzymer, lipase, kollagenase og lyase. Disse enzymene fungerer på forskjellige problemområder og er delt inn i tre utgaver.

PB-Serum – Behandle Løs Hud, Arr og Strekkmerker
Prosedyre Tid: 45 Min
Anestesi: Ja
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Bruksområder: PB Serum Lipase, Kollagenase, lyase

Brukes til behandling av alle typer arr, strekkmerker, slapp hud og reduksjon av væskeansamlinger (f,eks. poser under øyne og hovne ben).

Hva Kan Behandles Med PB-Serum Medical?

Strekkmerker

Poser under øyne

Hamsterskinn

Kjevelinje

Løs hud

Brannskadet hud

Alle typer arr

Hvem Kan Ikke Behandles Med PB-Serum Medical?

De aller fleste kan behandles med dessverre egner ikke behandlingen seg hvis du er gravid eller ammer, hvis du har lavt stoffskifte, eller har fått filler eller vaksine de siste 10-14 dagene før.

Etter behandling med PB-Serum Medical

Enzymene blir injisert med tynne nåler som gir mildt til moderat ubehag avhengig av hva du behandler. Det anbefales å ta behandlinger med 2-4 ukers mellomrom og minst 3-4 behandlinger for å oppnå gode resultater. Du ser en forbedring kun etter 10 dager. Du kan oppleve midlertidig ubehag etter behandlingen i form av ømhet, lett hevelse og rødhet og dette vil gå over i løpet av 72 timer. Unngå badstue og varmepåvirkning som trening etter behandlingen og dersom du behandles for fettreduksjon bør du unngå karbohydrater en periode etter behandling da enzymet som blir injisert har som oppgave å bryte ned triglyserider i kroppen (fettstoff), og det blir mindre effekt på lokalisert fett dersom man inntar karbohydrater (som består av triglyserider) etter behandlingen.

Etterbehandling med Easy Touch

Det anbefales å følge protokollen til PB-serum medical etter hver enkelt behandling som består av jevnlig påføring av PBS Easy Touch, som er en serie med enzymer i mikroemulsjon, spesielt tilpasset for daglig bruk hjemme. Easy Touch øker effekten av behandlingene og er det perfekte komplementet etter behandling for blant annet å redusere betennelse. Produktet smøres to ganger daglig i minimum to uker, eller så lenge du måtte ønske.

PBS Smooth Out Power
Reduserer arr, cellulitter og strekkmerker.

PBS Draining Power
Stimulerer lymfedrenasje og er ideell til ødem som hovne ben og føtter.

PBS Lifting Power
Intens og oppstrammende effekt for slapp hud og strekkmerker.

Gratis Konsultasjon

Ønsker du mer informasjon hos en av våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere? Da kan du gjerne bestille en gratis konsultasjon gjennom linken!

PB-Serum Medical er tilgjengelig ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim