Skip to content

Peeling

Peeling er en effektiv metode for å fjerne døde hudceller og få en hud som føles frisk og er full av naturlig glans. Remove tilbyr flere forskjellige typer peeling.

Design uten navn (9)

Behandlingstid: 40 minutter

Anestesi: Nei

Varighet: 3-6 måneder

Tilbake i Arbeid: 1 dag

Synlige resultater: 1 behandling

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling er en syrebasert peeling som gir en avskalling av det øverste hudlaget i huden som gir en glattere, renere, strammere og mer glødende hud.

Kjemisk peeling jevner ut pigmenteringer i huden og i høye konsentrasjoner kan behandlingen avbleke hyperpigmentering som kommer med årene og etter solpåvirkning.

Kjemiske peelinger svekker bindingene mellom hudcellene og gir en lett til moderat avskalling av huden som etterlater en smidig, glattere, renere og strammere hud med mer glød. Behandlingen er godt egnet til problematisk hud som hyperpigmentering og akne. Arr kan også forbedres med kjemisk peeling. Vi benytter innoaestetics som er et medisinsk hudpleiemerke

Hvor mye hud som fornyes ved en kjemisk peeling bestemmes av hvor sterk den eksfolierende syren er og hvor lenge den ligger på selv huden. Hudtilstanden har også en påvirkning på hvor dypt syren penetrerer. Man deler slike peelinger inn i overfladisk, middels og dyp kjemisk peel.

Hva består kjemisk peeling av?

AHA/BHA er betegnelsene på syrene som blir benyttet og virker som overflatepeelinger. AHA-syrer (alpha hydroxy acid) er syrer som eksfolierer hudens ytterste lag og stimulerer til økt produksjon av kollagen og GAG’s (fukt) i huden. BHA-syrer (beta hydroxy acid) eksfolierer også men har den egenskap at den kan rense opp i porene og virker bakterie og betennelsesdempende, som egner seg godt til de med tilstopping og akne-problematikk.

Forskjellige typer peeling

Mandelsyrepeeling:

Mandelsyre er en AHA-syre som virker antibakterielt og antiinflammatorisk, anbefales til sensitiv hud, akne hud og pigmenteringer.

Glykolsyrepeeling:

Glykolsyre løser opp bindinger mellom hudceller og virker eksfolierende, samt bidrar til å stimulere cellefornyelsen. Molekylstørrelsen er lav og penetrerer godt ned. Passer godt til grå og gusten hud, tykk hud, aldrende og hyperpigmenteringer.

Retinolpeel 3%

Eksfolierer, jevner ut hudtonen, styrker hudens matriks som gjøre fine linjer og rynker mindre synlige. NeoCitriate stimulerer kollagensyntesen og fremmer hudens spenst. Aminofil stimulerer hudens produksjon av hyaluronsyre og kollagen og vitamin E minimerer negative påvirkning fra frie radikaler.

BIO-C

PHA, AHA og ren vitamin C og A i hyaluronsyre base som forebygger solskader og gir en frist og fin glød til huden. En skikkelig vitaminboost for huden!

Meline Peel

Spesialprodukt for hyperpigmentering. Den passer utmerket for de som er plaget med hormonelle pigmenteringer som melasma etter graviditet eller p-pillebruk. Også for en generell hudforbedring av hudstrukturen.

Konsultasjon og informasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis
konsultasjon. 
Ta kontakt med en av våre klinikker for å booke tid.