Skip to content

Sprengte Blodkar – Laserbehandling

Laserbehandling Av
Sprengte Blodkar

Behandling av sprengte blodkar.

De fleste av oss har  større eller mindre sprengte blodkar på kroppen. De kan sees flere steder men er oftest å finne i ansikt på bryst og på ben.  Mange ønsker å få dette fjernet da det kan oppleves sjenerende.

Hva er egentlig sprengte blodkar og  hvorfor oppstår disse?

Sprengte blodkar er en fellesbetegnelse på utvidede, tynne blodårer som ligger overfladisk og synes gjennom huden. Av ulike årsaker kan blodkarveggene bli svakere slik at de blir permanent utvidete. Sprukne blodkar kan være rødlige eller lilla/blålige i farge. De er ufarlige, men for noen kan det gi kosmetiske plager.

På bena er ofte blodkarene blålige mot lilla i farge, og kalles spindelvevsårer. Disse kommer oftest i voksen alder. Man har også det som kalles spider nevus eller stjernemerke, som er en lokal utvidelse av blodkar i huden. Dette skaper en stjerne – eller edderkoppliknende hudforandring med blodårer som forgreiner seg ut fra en rød prikk i midten.

Låret til en kvinne med sprengte blodkar som forstørres opp.
Prosedyre Tid: 20 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: Permanent
Tilbake Til Arbeid: Umiddelbart
Resultater: 1 Behandling

Sprengte Blodkar – Før Og Etter Bilder

Gratis Konsultasjon

Ønsker du mer informasjon hos en av våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere? Da kan du gjerne bestille en gratis konsultasjon gjennom linken!.

Behandling av sprengte blodkar er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim

nb_NO