Få smalere midje uten kirurgisk inngrep eller ubehag!

 

Vi fjerner ikke lenger bare tatoveringer, men også uønsket fett! Vår nye maskin, Vanquish, fjerner flere centimeter fra midjen din uten noen kirurgiske inngrep eller ubehag. Alt du behøver er å ligge på ryggen i 30 - 45 minutter mens maskinen jobber.

Etter 4 behandlinger

Etter 4 behandlinger

HVORDAN DET FUNGERER

Maskinen bruker radiobølger som varmer opp fettcellene til 45 grader, slik at fettcellene ødelegges permanent. Maskinen berører ikke kroppen, og i motsetning til andre former for fettfjerning er denne prosedyren faktisk behagelig. Et typisk behandlingsløp består av fire behandlinger over fire uker, og sluttresultatet vil kunne ses ca. 12 uker etter siste behandling.

Dr. Gary Kandela demonstrerer hvordan maskinen fungerer.

Dr. Gary Kandela demonstrerer hvordan maskinen fungerer.

Er det trygt?

Ja! Vanquish er veldig trygt. Det er en sertifisert maskin og mange kliniske studier er utført av forskere og leger for å bevise sikkerhet og effekt. Det er også mange klinikker over hele verden som bruker Vanquish på deres pasienter og får fantastiske resultater. Sykepleierne våre passer på at kundene behandles trygt.

Hvem kan bruke Vanquish?

Alle som er 21 år og eldre kan ha denne behandlingen, og den passer for alle som ønsker permanent fettfjerning uten kirurgi, uavhengig av hudfarge. Solbrun hud er ingen hindring. Den ideelle kunden har middels til moderat fettvev til å behandle. Det er noen mennesker som ikke er egnede til Vanquish på grunn av visse helsemessige årsaker. Dersom du har pacemaker, metallimplantater eller skruer i overkroppen kan du dessverre ikke bruke Vanquish. Dette inkluderer kobberspiral. Sykepleieren kan snakke med deg om dette i mer detalj.

Etter 4 behandlinger

Etter 4 behandlinger

Gjør det vondt?

Nei, denne behandlingen er ikke smertefull, og ingen bedøvelse er nødvendig.

Er det noen nedetid? 

Nei. Etter en Vanquish-behandling vil ditt behandlingsområde føles varmt og du vil kunne se litt rødhet på huden, men det forsvinner raskt.

Hvilke områder kan behandles?

Vi kan behandle overkroppen (mage, rygg, side).

Hvor mange behandlinger trenger jeg, og hvor ofte?

Vi anbefaler vanligvis 4 behandlinger, men alle er forskjellige, og noen mennesker kan trenge en ekstra behandling eller to for å oppnå optimale resultater. Under din konsultasjon vil sykepleieren vurdere ditt tilfelle og diskutere fremgangsmåten og gi en anbefalt behandlingsplan. Behandlingene gjennomføres ideelt sett en gang i uken, slik at et behandlingsløp varer i 4 uker.

Hvor snart ser jeg resultater?

Resultatene begynner å være synlig 7-10 dager etter den første behandlingen, men de fleste begynner å legge merke til det først etter den andre behandlingen. Etter din siste behandling vil du finne at kroppen din fortsatt er i endring i en måned etter den siste behandlingen.

Hvor lenge varer resultatene mine?

Etter noen behandlinger med Vanquish vil du oppdage at resultatene dine er permanente. Når vi ødelegger fettcellene, kan de ikke komme tilbake. Du må allikevel passe på å ha en sunn livsstil for å ikke legge på deg igjen. Du har kanskje fjernet fettcellene fra ditt problemområde, men du har fortsatt millioner av fettceller som kan utvides med en usunn livsstil!

Pris: 12.000 kr for 4 behandlinger

Interessert?

Kom på en gratis og uforpliktende konsultasjon hvor du vil få vite mer om behandlingen!

Denne behandlingen er foreløpig kun tilgjengelig ved vår klinikk i Oslo.