Vår visjon

Remove AS ble stiftet i 2012 av Henning og Martin Steen med en målsetting om å tilby markedets mest effektive og skånsomme fjerning av tatoveringer. Vår ambisjon har vært å kunne tilby den aller nyeste teknologien, med ønsket resultat på kortest mulig tid. I den forbindelse har vi brukt svært mye tid på undersøkelser, og vi har fulgt utviklingen med argusøyne.

I 2012 hadde den beste tatoveringsfjerningslaseren såkalt Q-switch-teknologi. Dette er en gammel teknologi som har vært brukt til tatoveringsfjerning i flere tiår. Svakheten med denne teknologien er at det kreves svært mange behandlinger for å fjerne en tatovering, og man kan ikke garantere ønsket resultat. I tillegg er den gamle teknologien forbundet med smerte, og med fare for brannskader og arrdannelser.

I oktober 2014 kom endelig en banebrytende laser med ny teknologi, nemlig PicoWay fra Syneron Candela. Denne laseren har 100 ganger kortere pulser enn forrige generasjons lasere, og leverer tre ganger så høy peak power som den kraftigste Q-switch-laseren. Vi har fulgt nøye med på PicoWays prestasjoner og kliniske studier siden lanseringen, og vi er nå helt sikre på at dette er markedets beste laser, som lever opp til vår visjon.

Det er med stor glede og stolthet at vi nå kan realisere vår visjon, og tilby verdens mest effektive og skånsomme fjerning av tatoveringer.