Skip to content

Se etter behandlinger

Fettfjerning uten kirurgi

Vi på Remove jobber kontinuerlig med å holde oss oppdaterte på den beste teknologien i markedet, og er stolte av å introdusere vårt nyeste behandlingstilbud; Belkyra!

Selv om indre skjønnhet er det viktigste, vet vi at ytre behandlinger gir en stor selvtillitsboost. Denne behandlingen passer for deg som sliter med overflødig fett og ønsker en permanent forandring uten kirurgi.

Belkyra (også kalt Kybella), vant i 2015 “Allure Best of Beauty Breakthrough Award”, og er den eneste injeksjonsbehandlingen for permanent fettfjerning under haken som er godkjent av helsemyndighetene i USA . Vi kan med andre ord trygt si at Belkyra er det beste ikke-kirurgiske alternativet for fettfjerning under hake.

Kosmetisk behandler utfører Belkyra injeksjonsbehandling for fettfjerning under haken på en klient i Remove hudklinikk

Behandlingstid: 40 minutter

Anestesi: Ja

Varighet: Permanente

Tilbake i Arbeid: Umiddelbart

Synlige resultater: 2 behandlinger

Om Belkyra fettfjerning

Hva er Belkyra?

Resultatene er permanente. En sunn livsstil vil imidlertid hjelpe deg få mest mulig ut av investeringen. Dersom du går opp i vekt vil fettcellene som er igjen utvides – så du vil fortsatt kunne legge på deg.

Hvordan foregår en behandling?

Før behandlingen starter vil behandleren informere om forventet resultat. Behandlingen tar cirka 40 minutter, hvor man injiserer rundt 20-40 stikk. Hvor mange stikk som kreves kommer an på graden av tykkelse på fettet i området behandlingen skal foregå. Noen trenger 2 hetteglass, mens andre må ha flere per behandling. Det er også nødvendig med gjentatte behandlinger for å oppnå de resultatene man ønsker. Det er ikke mulig å si eksakt hvor mange behandlinger den enkelte trenger, da dette er noe som må vurderes underveis i behandlingsforløpet.

Resultatene er ikke umiddelbare, og du vil ha en god del hevelse i området som er injisert en en tid etterpå – spesielt de aller første dagene. Hevelse i området kan vare mellom 4-6 uker, og i noen tilfeller 8 uker. Hevelsen vil gå helt ned når fettet er ferdig oppløst.

For lindring av ubehag kan en reseptfri allergitablett i forkant av behandlingen hjelpe.

Ved smerter i etterkant kan man ta Ibux/ Paracet. Å kjøle ned med en ispose eller varmeomslag i etterkant av behandlingen kan også hjelpe mot ubehag. Området kan også masseres etter toleranse. Man bør unngå badstue, hard fysisk aktivitet og alkohol i ca. 1-2 døgn. Man kan ikke behandles med Belkyra dersom man bruker blodfortynnende medisiner eller har en aktiv infeksjon i området som skal behandles. Som med andre medikamenter finnes det en risiko for å ikke respondere på denne behandlingen. Dette er ytterst sjeldent, og vil kunne oppdages etter første behandling. Dette finnes det ingen garanti mot.

Hvor mange behandlinger med Belkyra trengs?

Antall behandlinger er individuelt og avhenger av hvor mye fett den enkelte vil behandle, samt mengde elastisitet i huden. Løs hud alene kan ikke behandles med Belkyra. 2-3 behandlinger er et godt utgangspunkt, men i noen tilfeller trengs det 4 behandlinger. Behandling nummer 2 kan utføres 4-6 uker etter første (når mesteparten av hevelse og ømhet har avtatt).

Konsultasjon og informasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis
konsultasjon. 
Ta kontakt med en av våre klinikker for å booke tid.