Skip to content

Hudbehandling – Dermapen Microneedling

Hva er Dermapen Microneedling?

Dermapen er en ikke-kirurgisk hudbehandling som passer til alle hudtyper, forbedrer den generelle teksturen og tilstanden til huden din. Det er ingen nedetid og minimalt med ubehag.

Blant annet forbedrer behandlingen: Rynker, Hyperpigmentering, Rosacea, Store Porer, Arrdannelse, Strekkmerker, Kviser Og Kvise-Arr.

Kort fortalt benytter behandlingen seg av små nåler (mirconeedling) som gir en overflatebehandling av huden, i likhet med laser. Likevel er teknologien mer sofistikert enn tradisjonell laserbehandling. 

En hudsykepleier behandler en ung kvinne med Dermapen Microneedling ved Remove Hudklinikk.
Prosedyre Tid: 60 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: 3-6 måneder
Tilbake Til Arbeid: 1 dag
Resultater: 1 Behandling

Hvordan Fungerer Microneedling?

Dermapen virker ved å skape små huller i huden for å stimulere produksjon av mer kollagen og elastin. Disse to betraktes som byggeblokkene i huden og fyller opp hullene raskt. Sammenlignet med tradisjonelle hudforyngelsesteknikker som laser og kjemisk peeling, gir Dermapen synlige resultater raskt. På bare noen få dager vil du legge merke til en forbedring i både utseende og hudtekstur.

Hvor Mange Behandlinger Trengs Med Microneedling?

4-8 dager etter den første behandlingen. Vi anbefaler vanligvis 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom. Alle er forskjellige, og noen mennesker kan trenge en ekstra behandling eller to for å oppnå optimale resultater. Under din konsultasjon vil sykepleieren vurdere ditt tilfelle, diskutere fremgangsmåten og gi en anbefalt behandlingsplan.

Kjemisk Peeling?

Kjemisk peeling er en syrebasert peeling som gir en avskalling av det øverste hudlaget i huden som gir en glattere, renere, strammere og mer glødende hud.

Kjemisk peeling jevner ut pigmenteringer i huden og i høye konsentrasjoner kan behandlingen avbleke hyperpigmentering som kommer med årene og etter solpåvirkning.

Kjemiske peelinger svekker bindingene mellom hudcellene og gir en lett til moderat avskalling av huden som etterlattere en smidig, glattere, renere og strammere hud med mer glød. Behandlingen er god egnet til problemhud som hyperpigmentering og akne. Arr kan også forbedres med kjemisk peeling. Vi benytter innoaestetics som er et medisinsk hudpleiemerke

Hvor mye hud som fornyes ved en kjemisk peeling bestemmes av hvor sterk den eksfolierende syren er og hvor lenge den ligger på selv huden. Hudtilstanden har også en påvirkning på hvor dypt syren penetrerer. Man deler slike peelinger inn i overfladisk, middels og dyp kjemisk peel.

Hva består kjemisk peeling av?

AHA/BHA er betegnelsene på syrene som blir benyttet og virker som overflatepeelinger. AHA syrer (alpha hydroxy acid) er syrer som eksfolierer hudens ytterste lag og stimulerer til økt produksjon av kollagen og GAG’s (fukt) i huden. BHA syrer (beta hydroxy acid) eksfolierer også men har den egenskap at den kan rense opp i porene og virker bakterie og betennelsesdempende, som egner seg godt til de med tilstopping og akne-problematikk.

Hvordan gjennomføres en kjemisk peeling?

Under selve behandlingen blir egnet peel påført huden som skal behandles. Hvor lenge selve peelen skal ligge på huden varierer ut fra hvilken type kjemisk peeling som blir benyttet til hvilket individ. Deretter renses den av eller nøytraliseres, dette kan svi noe men er lett forbigående. Man kan fint gå tilbake til vanlige aktiviteter etter en kjemisk peeling, men dersom man begynner å flasse (skjer vanligvis 1-2 dager etter selve behandlingen) må man ikke pille vekk flak. Kutt med saks om flakene blir lange og plagsomme. Det er ofte nødvendig med gjentatte behandlinger for å opprettholde resultatene man har oppnådd og bruke gode hjemmeprodukter for å vedlikeholde.

Mesoterapi

Mesoterapi består av små intradermale injeksjoner i huden for å gi mer glød, spenst og vitalitet til huden. Det reduserer aldringstegn og består av antioksidanter, aktive ingredienser og fuktighetsgivende ingredienser knyttet til det du vil behandle. Behandlingen gir lite nedetid og er et naturlig alternativ for de som ikke ønsker injeksjoner. Mesoterapi øker blodsirkulasjonen og dannelse av kollagen. Hver eneste individ får en spesialtilpasset cocktail tilpasset dens hud og hudtilstand.

Kombinasjonsbehandlinger (Hud)

Ofte kommer kan ikke i mål dersom man har større utfordringer med huden sin kun med ett verktøy. I disse tilfellene kan det lønne seg å legge til forskjellige hjelpemidler som mer effektivt kan gi deg de resultatene du ønsker. Ofte for å fjerne sjenerende pigmentering bruker vi i kombinasjon med laser også dermapen eller kjemisk peel. Under en konsultasjon får du høre hva som kan være mest egnet for deg.

Gratis Konsultasjon

Før vi utfører hvilken som helst hud-behandling hos REMOVE gjennomgår kunden en gratis hud-konsultasjon hos en av våre kosmetisk dermatologiske sykepleiere i forkant, her vil du får forklart de ulike behandlingsmetodene tilpasset din utfordring og hvordan man effektivt og mest mulig skånsomt kan komme frem til dine mål og forventninger.

Book gjerne en konsultasjon under i en av våre klinikker så får du den hjelpen og veiledningen du trenger.

Hudbehandling er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim