Skip to content

Se etter behandlinger

Dermapen Microneedling

Dermapen er en ikke-kirurgisk hudbehandling som passer til alle hudtyper, forbedrer den generelle teksturen og tilstanden til huden din. Det er ingen restitusjonstid og minimalt med ubehag.

Blant annet forbedrer behandlingen: rynker, hyperpigmentering, rosacea, store porer, arrdannelse, strekkmerker, kviser og kvise-arr.

Kort fortalt benytter behandlingen seg av små nåler (mirconeedling) som gir en overflatebehandling av huden, i likhet med laser. Likevel er teknologien mer sofistikert enn tradisjonell laserbehandling. 

Dermapen microneedling prosedyre utført på en klient ved Remove hudklinikk for hudfornyelse og forbedring

Behandlingstid: 60 minutter

Anestesi: Nei

Varighet: 3-6 måneder

Tilbake i Arbeid: 1 dag

Synlige resultater: 1 behandling

Om Microneedling

Dermapen virker ved å skape små huller i huden for å stimulere produksjon av mer kollagen og elastin. Disse to betraktes som byggeblokkene i huden og fyller opp hullene raskt. Sammenlignet med tradisjonelle hudforyngelsesteknikker som laser og kjemisk peeling, gir Dermapen synlige resultater raskt. På bare noen få dager vil du legge merke til en forbedring i både utseende og hudtekstur.

Vi anbefaler vanligvis 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom. Alle er forskjellige, og noen mennesker kan trenge en ekstra behandling eller to for å oppnå optimale resultater. Under din konsultasjon vil sykepleieren vurdere ditt tilfelle, diskutere fremgangsmåten og gi en anbefalt behandlingsplan.

Forskjellige typer peeling

Mandelsyrepeeling:

Mandelsyre er en AHA syre som virker antibakterielt og antiinflammatorisk. Den anbefales til sensitiv hud, akneutsatt hud og pigmenteringer.

Glykolsyrepeeling:

Glykolsyre løser opp bindinger mellom hudceller og virker eksfolierende, samt bidrar til å stimulere cellefornyelsen. Molekylstørrelsen er lav og penetrerer godt ned. Passer godt til grå og gusten hud, tykk hud, aldrende og hyperpigmenteringer.

Retinolpeel 3%

Eksfolierer, jevner ut hudtonen, styrker hudens matriks som gjør fine linjer og rynker mindre synlige. NeoCitriate stimulerer kollagensyntesen og fremmer hudens spenst. Aminofil stimulerer hudens produksjon av hyaluronsyre og kollagen og vitamin E minimerer negative påvirkning fra frie radikaler.

BIO-C

PHA, AHA og ren vitamin C og A i hyaluronsyre base som forebygger solskader og gir en frisk og fin glød til huden. En skikkelig vitaminboost for huden!

Meline Peel

Spesialprodukt for hyperpigmentering. Den passer utmerket for de som er plaget med hormonelle pigmenteringer som melasma etter graviditet eller p-pillebruk. Den passer også for en generell forbedring av hudstrukturen.

Konsultasjon og informasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis
konsultasjon. 
Kontakt en av våre klinikker for å booke tid.