Skip to content

Se etter behandlinger

CoolSculpting

Vi i Remove er glade for å kunne annonsere at vi er en av de første klinikkene i Europa som starter med CoolSculpting Elite. Vi tilbyr CoolSculpting Elite i vår avdeling i Oslo

CoolSculpting® er en ledende ikke-kirurgisk fettreduksjonsbehandling. CoolSculpting benytter kontrollert kjøling til å fjerne gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk, selv med variert kosthold og trening. Det betyr at det nå finnes en måte å oppnå drømmeutseendet ditt på, uten kirurgiske inngrep.

Kosmetisk sykepleier peker på skjermen til CoolSculpting® ELITE; behandlingsverktøyet for coolsculpting.

Behandlingstid: 60 minutter

Anestesi: Nei

Varighet: Permanent

Tilbake i Arbeid: Umiddelbart

Synlige resultater: 1 behandling

Om CoolSculpting

Fordeler med CoolSculpting:

  • Man slipper kirurgi med påfølgende restitusjonsperiode, anestesi, og kirurgiske sår
  • Når huden venner seg til kulden vil behandlingen være relativt komfortabel
  • Fettreduksjonen er permanent og kan gi motivasjon til en sunn livsstil

CoolSculpting passer best for de som har en BMI under 25, og som er rundt deres egen idealvekt. Du trenger også mer enn ⅔ av klemmelig fett for å kunne plassere fettet i applikatoren. De beste kandidatene er de som allerede er trent og atletisk med mindre problemområder som ikke forsvinner ved trening og godt kosthold.

Dersom du er gravid eller ammende, har dårlig sirkulasjon, nevropati, pacemaker eller defibrillator bør du unngå CoolSculpting. Ved åpne eller infeksiøse kutt eller sår, arrvev, eksem, dermatitter eller utslett på behandlingsområdet må du unngå behandling til dette er helt leget.

CoolSculpting vil føles som noen minutter med intens kulde og press før området blir numment. De fleste synes ikke CoolSculpting er smertefullt i det hele tatt. Du kan merke at applikatoren trekker i huden, mild klemming, kulde, prikking, svie, verking og kramper på behandlingsstedet som avtar etter noen minutter. Behandlingen har med årene blitt mer effektiv og komfortabel.

CoolSculpting er en FDA-godkjent trygg medisinsk behandling. Det finnes mange etterligninger, så det er viktig å være sikker på at du benytter riktig maskin, og at du har kvalifiserte operatører.

Hva burde du tenke på i forhold til CoolSculpting?

Det er noe individuelt om man vil gå ut av klinikken og umiddelbart kunne gjøre det man normalt gjør. Du kan føle deg sår og hovne opp litt. Mange velger å slappe av resten av behandlingsdagen.

Man kan bruke tettsittende klær som former huden på området for å redusere hevelsen og ubehaget. Etter rundt fem dager vil du føle nervesvigninger i behandlingsområdet. Dette er en normal følelse. Den kan beskrives som en stikkende, krampelignende eller prikkende følelse som avtar fort. Det er også vanlig å føle hudkløe i 1-2 uker etter behandling. Man kan prøve antihistaminer for å redusere ubehaget.

Nummenheten forsvinner normalt etter 3 uker. Kroppen vil over de neste tre til fire måneder frakte med seg ødelagte fettceller og du vil se endring over tid. Det er viktig å drikke mye og vedlikeholde en sunn livsstil i etterkant av behandlingen.

Resultatene ved CoolSculpting er permanente. En sunn livsstil vil imidlertid hjelpe deg få mest mulig ut av investeringen. Dersom du går opp i vekt vil fettcellene som er igjen utvides – så du vil fortsatt kunne legge på deg.

Konsultasjon og informasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis
konsultasjon. Klinikken vil være klar for konsultasjon for CoolSculpt fra 29. mars. Ta kontakt med en av våre klinikker for booking.