Skip to content

Peeling

Hva er peeling?

En peeling er en effektiv metode for å fjerne døde hudceller og få en hud som føles frisk og er full av naturlig glans. 

En hudsykepleier behandler en ung kvinne med Dermapen Microneedling ved Remove Hudklinikk.
Prosedyre Tid: 40 Min
Anestesi: Nei
Varighet Av Resultater: 3-6 måneder
Tilbake Til Arbeid: 1 dag
Resultater: 1 Behandling

Kjemisk Peeling?

Kjemisk peeling er en syrebasert peeling som gir en avskalling av det øverste hudlaget i huden som gir en glattere, renere, strammere og mer glødende hud.

Kjemisk peeling jevner ut pigmenteringer i huden og i høye konsentrasjoner kan behandlingen avbleke hyperpigmentering som kommer med årene og etter solpåvirkning.

Kjemiske peelinger svekker bindingene mellom hudcellene og gir en lett til moderat avskalling av huden som etterlattere en smidig, glattere, renere og strammere hud med mer glød. Behandlingen er god egnet til problemhud som hyperpigmentering og akne. Arr kan også forbedres med kjemisk peeling. Vi benytter innoaestetics som er et medisinsk hudpleiemerke

Hvor mye hud som fornyes ved en kjemisk peeling bestemmes av hvor sterk den eksfolierende syren er og hvor lenge den ligger på selv huden. Hudtilstanden har også en påvirkning på hvor dypt syren penetrerer. Man deler slike peelinger inn i overfladisk, middels og dyp kjemisk peel.

Hva består kjemisk peeling av?

AHA/BHA er betegnelsene på syrene som blir benyttet og virker som overflatepeelinger. AHA syrer (alpha hydroxy acid) er syrer som eksfolierer hudens ytterste lag og stimulerer til økt produksjon av kollagen og GAG’s (fukt) i huden. BHA syrer (beta hydroxy acid) eksfolierer også men har den egenskap at den kan rense opp i porene og virker bakterie og betennelsesdempende, som egner seg godt til de med tilstopping og akne-problematikk.

Forskjellige typer hudpeeler

Mandelsyrepeeling:

Mandelsyre er en AHA syre som virker antibakterielt og antiinflammatorisk, anbefales til sensitiv hud, akne hud og pigmenteringer.

Glykolsyrepeeling:

Glykolsyre løser opp bindinger mellom hudceller og virker eksfolierende, samt bidrar til å stimulere cellefornyelsen. Molekylstørrelsen er lav og penetrerer godt ned. Passer godt til grå og gusten hud, tykk hud, aldrende og hyperpigmenteringer.

Retinolpeel 3%

Eksfolierer, jevner ut hudtonen, styrker hudens matriks som gjøre fine linjer og rynker mindre synlige. NeoCitriate stimulerer kollagensyntesen og fremmer hudens spenst. Aminofil stimulerer hudens produksjon av hyaluronsyre og kollagen og vitamin E minimerer negative påvirkning fra frie radikaler.

BIO-C

PHA, AHA og ren vitamin C og A i hyaluronsyre base som forebygger solskader og gir en frist og fin glød til huden. Vitaminboost for huden!

Meline Peel

Spesialprodukt for hyperpigmentering. Den passer utmerket for de som er plaget med hormonelle pigmenteringer som melasma etter graviditet eller p-pillebruk. Også for en generell hudforbedring av hudstrukturen.

Hvordan gjennomføres en kjemisk peeling?

Under selve behandlingen blir egnet peel påført huden som skal behandles. Hvor lenge selve peelen skal ligge på huden varierer ut fra hvilken type kjemisk peeling som blir benyttet til hvilket individ. Deretter renses den av eller nøytraliseres, dette kan svi noe men er lett forbigående. Man kan fint gå tilbake til vanlige aktiviteter etter en kjemisk peeling, men dersom man begynner å flasse (skjer vanligvis 1-2 dager etter selve behandlingen) må man ikke pille vekk flak. Kutt med saks om flakene blir lange og plagsomme. Det er ofte nødvendig med gjentatte behandlinger for å opprettholde resultatene man har oppnådd og bruke gode hjemmeprodukter for å vedlikeholde.

Kombinasjonsbehandlinger (Hud)

Ofte kommer kan ikke i mål dersom man har større utfordringer med huden sin kun med ett verktøy. I disse tilfellene kan det lønne seg å legge til forskjellige hjelpemidler som mer effektivt kan gi deg de resultatene du ønsker. Ofte for å fjerne sjenerende pigmentering bruker vi i kombinasjon med laser også dermapen eller kjemisk peel. Under en konsultasjon får du høre hva som kan være mest egnet for deg.

Hva er Greenpeel?

Er en urtepeeling som stimulerer huden til nydannelse uten å endre på pH-verdien i huden slik man gjør med kjemisk peeling, og kan derfor utføres på sensitiv hud. Peelingen består av en unik urtecocktail med antibakterielle, antiinflammatoriske og nærings-givende ingredienser som tar vare på huden og gir styrke til huden. Green Peel inneholder ingen kjemiske ingredienser og er en helt grønn behandling.

De fleste tar et par behandlinger som en kur, men en behandling gir glød, spenst og styrke til huden

Vi anbefaler å bruke Dr. Schrammeks hjemmeprodukter etter Green Peel for å optimalisere resultatet av behandlingene på en effektiv og trygg måte. Hjemmeproduktene har en sterk beroligende og beskyttende virkning, samtidig som de bidrar til at urtene har lengre virkningstid i huden.

Hudbehandlinger – Før Og Etter Bilder

Gratis Konsultasjon

Før vi utfører hvilken som helst hud-behandling hos REMOVE gjennomgår kunden en gratis hud-konsultasjon hos en av våre kosmetisk dermatologiske sykepleiere i forkant, her vil du får forklart de ulike behandlingsmetodene tilpasset din utfordring og hvordan man effektivt og mest mulig skånsomt kan komme frem til dine mål og forventninger.

Book gjerne en konsultasjon under i en av våre klinikker så får du den hjelpen og veiledningen du trenger.

Hudbehandling er tilgjengelig med Remove ved følgende klinikker: 

Remove Oslo
Remove Trondheim