Skip to content

Se etter behandlinger

Hårfjerning med laser

Hårfjerning med laser benyttes for å fjerne uønsket hårvekst og er en effektiv og sikker behandling. Laserlyset absorberes av fargestoffer i hårsekken, varmer opp og ødelegger proteinet i hårsekken slik at det ikke vil kunne produsere nytt hår. Vi har tre ulike vekstfaser og behandlingen er kun effektiv på den anagene fasen. Andelen i denne fasen varierer fra hvor på kroppen håret er. Derfor kreves flere behandlinger.

Kosmetisk behandling ved Remove hudklinikk, hvor en terapeut utfører laser hårfjerning under armen på en kvinnelig klient.

Behandlingstid: 20 minutter

Anestesi: Nei

Varighet: Permanent

Tilbake i Arbeid: Umiddelbart

Synlige resultater: 1 behandling

Permanent hårfjerning får man bare ved å bruke laser. Hårfjerningslaserene våre er skånsomme og effektive. De fjerner opp til 80% av uønsket hårvekst. Alle må ha flere behandlinger da hår alltid vil være i forskjellige vekstfaser. Effekten på behandlingen får du når laseren skyter på pigmentet i håret mens det er i den anagene vekstfasen og dermed dreper hårsekken. Med laser vil du slippe problemer som inngrodde hår, grov hud og stadig barbering eller voksing.

Allerede etter første behandling vil du merke forskjell og det vil ta lengre tid før hår kommer ut igjen. Når hårene kommer ut igjen er det klart for ny behandling på neste vekstfase.

Hva bør du tenke på før hårfjerningen?

Det viktigste er å informere behandleren din om medisinske tilstander og aller helst unngå sol på behandlingsområdet før og etter behandling. Det gjelder også selvbruning noen uker før behandling. Selvbruning kan i verste fall føre til huden får forbrenninger.

Du må også unngå kremer, oljer, parfyme og deodorant i behandlingsområdet kvelden og morgenen før behandling med hårfjerningslaser. Etter behandlingen kan du føle deg litt varm i området, og man kan forvente noe rødhet og lett hovenhet rundt hårsekkene.

Det kan være greit å være forsiktig med store aktiviteter og bading rett etter behandling.

Skulle det oppstå problemer i etterkant av behandling er det viktig at du raskt tar kontakt med oss slik at vi får sett på det.

Konsultasjon og informasjon

Velkommen inn for en gratis og uforpliktende prat om det skulle være hårfjerning, tatoveringsfjerning eller vurdering av huden din. For mer informasjon om alle former for permanent hårfjerning kan du lese mer i vår store guide.