Skip to content

Se etter behandlinger

Juvederm fillers

Med alderen reduseres fibroblastenes evne til å danne nytt kollagen og huden blir slappere og det kan føre til at man ser mer trøtt og sliten ut selv om man føler seg uthvilt og opplagt. I slike tilfeller kan antirynkeinjeksjoner med fillerbehandling benyttes.

Kosmetisk behandling ved Remove hudklinikk der vi ser pasientens lepper.

Behandlingstid: 30 minutter

Anestesi: Nei

Varighet: 2 år

Tilbake i Arbeid: Umiddelbart

Synlige resultater: 1 behandling

Om filler-behandling

Fillere ble først brukt til å behandle ansiktslinjer for å begrense ytre aldringstegn. Nå brukes fillere også til ansiktsskulptering for å fremheve trekk som mer markert kjevelinje, fyldigere kinnben, hake og rettere nese. Skinboostere kan også benyttes blant annet på decolleté, hals og hender for å fornye kreppehud.

Filler er en form for rynkebehandling som består av hyaluronsyre; en naturlig syre som vi alle har blant annet i huden vår. Hyaluronsyre holder på fuktighet og er ansvarlig for å holde huden hydrert og gi plump. Fillere består av en gelelignende substans som gir volum til huden. Når det injiseres vil det integreres i substansene i huden som tar til seg vannmolekyler og hydrerer vevet.
Denne typen filler er reverserbar og kan derfor fjernes.

Ofte stilte spørsmål om filler-behandling

Hva er forskjellen på Filler og botulinumtoksin?

Begge benyttes til å forhindre aldringstegn, men filler og antirynkeinjeksjoner er ikke det samme. Fillere gir volum og plump til huden mens botulinumtoksin midlertidig blokkerer nervesignaler som får muskler til å bevege seg for å forhindre linjer i bevegelse.

Hvordan egner Filler seg som antirynkebehandling?

Det kommer an på hva du ønsker. Det viktigste er å ha en samtale med behandleren for å gi en klar forståelse av hva man kan oppnå og hvilke forventninger og ønsker man har. Fillere skal ikke gi et unaturlig resultat. Resultatene varer fra 6 mnd til 18 mnd. Etter behandling er det normalt å være hoven, blåmerker kan forekomme og filler vil normalt sett ha satt seg etter 2 uker.

Hvilke merkevarer av Fillers er best?

Juvederm, som vi benytter, er FDA-godkjent og er en av de mest kjente fillerne på markedet. Juvederm fillere består av hyaluronsyre som er krysslinket slik at den holder seg der den er plassert og en lengre periode. Ulike deler av ansiktet behandles med ulike konsentrasjoner og målet er å gi huden volum og fuktighet. Fordelen med Juvederm er at den har en glatt konsistens som flyter i huden og gir et naturlig resultat og behagelig følelse uten å bli kornete.

Konsultasjon og informasjon

Vi er en inkluderende klinikk som ønsker alle og enhver velkommen til en gratis
konsultasjon. 
Ta kontakt med en av våre klinikker for å booke tid.