Skip to content

Bestill time

Bestill Konsultasjon Eller Behandling

Her kan du få tilgang til vår bookingkalender hvor du selv kan bestille gratis konsultasjonstime eller ønsket behandling.

Konsultasjonen kan også gjennomføres uten oppmøte- vi sender deg link til platform for konsultasjonen rett før timen din eller ringer deg.

Remove Oslo

Kongens gate 6, 0153 Oslo

post@remove.no

+47 21 52 52 82

Mandag – Fredag: Kl 08:00 – 20:00

Lørdag: Kl 09:00 – 16:00*

Remove Trondheim

St. Olavs gate 9, 7012 Trondheim

trondheim@remove.no

+47 21 52 52 82

Mandag – Lørdag: kl 9:00 – 18:00

Regler for avbestilling:
Vi har en streng avbestillings-policy på 24timer. Håper dere forstår at dette er fordi at våre sykepleiere kun får betalt når de utøver en behandling. 
Du vil bli fakturert for 50% av kostnaden av din planlagte behandling, eller 950kr dersom du ikke møter opp til din planlagte, gratise konsultasjon. Dette gjelder for tilfellene:
  • Ikke møtt
  • Sykdom: Vi godtar ikke avbestillinger på grunn av sykdom, men vi kan ombooke timen din isteden for. Dersom din nye time blir kansellert vil du bli fakturert for 50% av kostnaden for timen din, eller 950,- for konsultasjon. Du må vise frem erklæring på at du er syk, og vi godtar ikke mail/meldinger om at du er syk uten en erklæring.
  • Komme for sent: Dersom du kommer for sent til timen din, vil sykepleieren ha et mindre tidsrom for å utøve behandlingen, og behandlingen din vil derfor være forkortet. Du må likevel betale for timen i sin fullhet. Vi vil selvfølgelig forsøke vårt beste for å tilrettelegge slik at timen får bli utnyttet til sitt fulle.
remove-skin-clinic

Gratis Konsultasjon

Under førstegangs konsultasjon vil sykepleieren studere din tatovering eller hud.
Ønsker du å booke hårfjerningstime hos oss men er ny kunde må du gjøre to ting:

1. Kom 15 minutter før timen din sånn at du har tid til å lese utdelt informasjon og fylle ut samtykkeskjema.

2. Barber områdene du ønsker å behandle dagen før timen din, men etterlat et område på 2 x 2 cm i hvert område sånn at vi kan undersøke hårene.

Konsultasjonen er helt gratis og uforpliktende, men manglende oppmøte vil bli fakturert med kr. 590.

Hvis klinikken er langt unna eller du foretrekker å gjøre en online konsultasjon, send oss en e-post så får vil litt informasjon til å gi deg en enkel vurdering.