Tatoveringsfjerning med PicoWay®

PicoWay® fra Syneron Candela er markedets desidert mest effektive og skånsomme laser for fjerning av tatoveringer og pigmentflekker. Remove er den første klinikken i Norge som kan tilby behandling med denne nye teknologien.

Hvordan det fungerer

PicoWay® benytter ekstremt korte laserpulser som skyter i stykker blekket under huden, slik at blekket pulveriseres til ørsmå fragmenter. Deretter fraktes disse fragmentene ut av kroppen gjennom kroppens eget avfallssystem.

Tatoveringsblekk før fjerning av tatovering med PicoWay®

Tatoveringsblekk før fjerning av tatovering med PicoWay®

Tatoveringsblekk etter fjerning av tatovering med PicoWay®

Tatoveringsblekk etter fjerning av tatovering med PicoWay®

Pulsene er de korteste som finnes på markedet blant medisinske lasere, og fordelen med dette er minimal varmeutvikling som potensielt kan skade huden. Det er denne varmeutviklingen som vanligvis forårsaker smerte ved tatoveringsfjerning, og dette begrenses altså med PicoWay®. Derfor er PicoWay® den tryggeste og mest skånsomme laseren for fjerning av tatoveringer.

Selv om PicoWay® er meget skånsom, tilbyr vi også ulike former for smertelindring for deg som ønsker det, i samråd med en av våre leger eller sykepleiere.

Raskt resultat

Tatoveringer har de siste årene blitt fjernet med såkalte Q-switch-lasere, hvor det ikke er uvanlig med inntil 12-20 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Behandlinger med disse laserne må gjøres med minst 6 ukers mellomrom mellom hver behandling, noe som kan bety over 2 år med behandlinger.

PicoWay® kan fjerne tatoveringer på så lite som 4-6 behandlinger, avhengig av faktorer som tatoveringens blekk, farge og størrelse, samt hudtype. Siden PicoWay er mer skånsom enn Q-switch, reduseres også risikoen for arr og hypopigmentering betraktelig.

   Ovenfor er tatoveringen borte etter kun 4 behandlinger med PicoWay®.

 

Ovenfor er tatoveringen borte etter kun 4 behandlinger med PicoWay®.