Hva gjør PicoWay til den beste tatoveringsfjerningslaseren?

PicoWay er den nyeste laseren med picosekundteknologi (et picosekund er et billiondels sekund), og har betraktelig bedre ytelser enn konkurrerende lasere på markedet. Frem til nylig har såkalte Q-switch-lasere vært bransjestandarden for å fjerne tatoveringer. Disse opererer med laserpulser som måles i nanosekunder, mens PicoWay opererer med picosekunder. PicoWay har også langt bedre prestanda enn de to andre picosekundlaserne på markedet. PicoWay har eksempelvis nesten tre ganger høyere peak power enn den eldre konkurrenten PicoSure.

Peak power er kraften som utgjør den fotoakustiske effekten som bryter opp blekket i bitte små partikler. Jo høyere peak power, jo mindre blekkpartikler, og jo fortere forsvinner blekket ut av kroppen. I tillegg har PicoWay de aller korteste pulsene, som betyr mindre varmeutvikling og tryggere og mer skånsom behandling.

Peak power

Fotona QX Max er en Q-switch-laser

En annen stor fordel med PicoWay er at den opererer med to bølgelengder, 1064 nm og 532 nm. 1064 nm er ideell bølgelengde for å fjerne den mest vanlige tatoveringsfargen, nemlig sort. I tillegg brukes denne bølgelengden for å fjerne brunt, grønt, blått og lilla. 532 nm brukes til å fjerne rødt, gult og oransje.